Om du planerar ett besök till Dublin finns det mycket mer att göra än enbart shopping. Nedan listar vi några sevärdheter i Dublin samt tips på saker att se och göra under din vistelse i den irländska huvudstaden.

Dublin Castle
Dublin CastleEn av Dublins största turistattraktioner är Dublin Castle. Detta slott ligger i det centrala delarna av Dublin och här erbjuds guidade visningar för de som önskar detta.

Mer Info

 

 

Guinness Storehouse
guinnessGuinness Storehouse är en av de största turistattraktionerna i Dublin och ligger på St James’s Gate som är inom promenadavstånd från Dublins centrum.

Mer Info

 

 

Phoenixparken
Phoenixparken DublinIrland kallas ju som bekant för den gröna ön och om du uppskattar grönska ska du definitivt göra ett besök till Phoenixparken under ditt besök till Dublin.

Mer Info

 

 

Gaelisk Fotboll
gaelisk-fotbollDenna irländska sport är knappast något som majoriteten av oss svenskar känner till men den är omåttligt populär på Irland. Har du möjlighet att se en match ska du ta den.

Mer Info

 

 

Listan med tips på sevärdheter i Dublin är under uppbyggnad som om du vill rekommendera något som man bör se och göra i Dublin får du gärna kontakta oss.