Här hittar du ett urval av billiga hotell och hostels i Dublin. Alla boenden går att boka online till bästa pris garanti.

Ashfield House
Ashfield House HostelAshfield House är ett vandrarhem mitt i de centrala delarna av Dublin. Letar du efter ett billigt och centralt boende under din vistelse i Dublin är detta perfekt.

Mer Info

 

 

Kildare Street Hotel
Billigt hotell DublinKildare Street Hotel är ett charmigt och relativt billigt hotell i Dublins centrala delar. Hotellet, som öppnade 1837, har idag modernt inredda rum och en egen nattklubb.

Mer Info

 

 

Billigt boende i Dublin

Dublin har växt i en rasande takt under de senaste 15 åren och den ekonomiska tillväxten har gjort att det blivit betydligt dyrare i Dublin. Det finns dock fortfarande gott om billiga hotell och letar du efter ett hostel är utbudet betydligt bättre i Dublin än i många andra europeiska huvudstäder.

De flesta av de billigare hotellen och vandrarhemmen ligger dessutom i de centrala delarna av Dublin som ännu inte berörts i samma utsträckning av den byggbom Dublin upplever i de tidigare industriområdena kring hamnen.

Det stora utbudet av billiga hostels gör att många unga turister väljer att stanna några extra dagar i Dublin. Det allra mest populära hotellen och vandrarhemmen kan dock bokas upp långt i förväg så har du möjlighet kan det vara bra att ordna med din hotellbokning i god tid.